Bell GT5 Rally hjelm med intercom

BELL GT5-Rally

GT5 RALLYHelhjelm med høyteknologisk lett kompositt skall. • Justerbar solskjermen. • Designet med en større lysåpning for å sikre gode synlighet nedover og et bredt synsfelt. Høykvalitet intercom-system og innebygd støyredusering på hørselvernet, samme som brukes av verdens ledende rally sjåfører og co-drivere, passer til Peltor ® sine forsterkere.  Spesielle myke ørekopper kombinert med ultratynne høyttalere for maksimal sikkerhet. Justerbar bøyle for perfekt plassering av støydempende mikrofon for å sikre overlegen lydkvalitet og komfort. Innersiden av haken har absorberende skum for å sikre optimal beskyttelse. Snell SA 2015 homologering for høyeste grad av sikkerhet. Leveres med Hans ® “post” klipp montert som originalt utstyr og FIA-8859 etikett.

 Kr. 7.990 ink mva