«

»

Jan 14

Schroth Profi II-6 HANS


Schroth Profi II-6 HANS
Profi II-6 HANS ® 6-Punkt profesjonelt, T-bar versjonen med Flexi Belt systemet, ca. 2,12 kg 2 “/ 3″ skulder beltet kombinasjon for å passe perfekt på HANS-kraven. 2 ” magebelte og t-stropper, ”vri lås” på sentrallås. Etter mange år forskning og testing har SCHROTH kommet fram til at 2” sidestropper er det perfekte. Formen på kroppen ved bekkenbenet gjør at 2” passer veldig godt over hoftene, noe som gjør at belte kan strammes mer og enda være komfortabelt å ha på. Det er også lettere å stramme et 2” enn 3” belte. Det er ingen forskjell på styrken i 2” og 3” da kravet fra FIA er det samme.
Belte er FIA godkjent. Leveres med festekroker og plater. Ikke godkjent uten bruk av HANS. Levers i svart, rød og blå.
Pris  Kr. 2.990 inkl mva


Hit Counter provided by Curio cabinets