NY ! Longacre Digital caster / camber måler 13″ – 24″

78295Her er en super nøyaktig digital caster / camber måler som leser til 0,1 º (1/10 º) camber og 0,1 º caster så høyt som nødvendig, og til en pris de fleste kan akseptere. Den leveres med vårt QuickSet ™ adapter og en ”sølv” koffert. Som en ekstra fordel kan AccuLevel ™ digital tas av og brukes separat får å finne vinkel på støtdemper, spoiler og mange andre ting.

Dette er den raskeste måten å sjekke og justere hjulvinkler. Bare hold den mot felgen for enkle og presise målinger. Ingen spindel adaptere nødvendig her. Laget av CNC maskin i aluminium. Fungerer på de fleste racerbil med 13 «til 24» hjul. Sammenleggbart for enkel lagring.

Inkluderer:
Digital Caster / Camber Gauge
AccuLevel ™ Pro-modell
QuickSet ™ adapter
”Sølv” koffert
QuickSet ™-adapter

Pris Kr. 4.990 inkl mva