Bell 10 Rally Carbon

BELL 10 RallyCarbon

Basert på HP10 Rally, er MAG-10 RALLY CARBON en sofistikert, ultralett Premium hjelm i en elegant og moderne design som gir en høy ytelse rallyhjelm. MAG-10 RALLY CARBON har et ultralett karbon kompositt skall kombinert med vår Fast Removable Half Chin Bar (HCB), justerbar karbonfiber topp, helt ny justerbar og integrert solskjerm, meget komfortabel profesjonell passform kombinert med enestående lydisolering. Ny i hjelm for rallyførere og annenførere på jakt etter et avansert Premium-produkt. Dra nytte av det omfattende Research & Development-programmet som er gjennomført for HP10, og MAG-10 RALLY CARBON setter nye standarder i kategorien Premium Helmets! Ingen innsats ble spart for å oppnå fremragende ytelser av lydisolasjon og kommunikasjonseffektivitet, med ZeroNoise®-elektronikk, høyttalere med høy effekt og støydempende mikrofon, og å levere den beste opplevelsen når det gjelder sikkerhet, komfort og kommunikasjon.

 Kr. 14.250 inkl mva.